21. listopadu 2012

Alpy & párty 2012 / 2013

Martin už odjel na bílém koni a i když letos moc sněhu nepřivezl ve francouzských Alpách už pomalu startují novou zimní sezónu 2012/2013. Mrkni na webkameru ze střediska Puy St. Vincent v jižních Alpách, hned Ti bude jasné, že zima už začala a bude pěkně dlouhá.
Webkamera skiareálu Puy Saint Vincent





Freeride Workshop, Risoul, FR
V zimní sezóně 2012/2013 budeme opět festivalové zájezdy Big Snow Jam směřovat do Francie. Pokuď tě zajímá, proč se nám líbí zrovna francouzské Alpy, je to hlavně kvůli sluníčku, dostatku sněhu a cenově velmi výhodného ubytování přímo u sjezdovek.Na start sezóny plánujeme Entrée @ Puy Saint Vincent, na jarní prázdniny 2013 ridefest Big Snow Jam Valentine taky v Puy St. Vincent a závěr sezóny bude již tradičně patřit ridefestivalu Big Snow Jam Original @ Risoul

Potkej nové známe na zájezdech do Alp
Novinkou letošní sezóny jsou víkendové výjezdy Big Snow Jam 1Nite, které chystáme na březen a duben 2013. Zajezdíš si hlavně na rakouských ledovcích Kaprun / Zell am See a Molltal a nejspíš se i trochu opálíš, protože na jaře už bývá v Rakousku o poznání pěkněji než lednu či únoru. Další novinkou je, že  last minute kapacity nabízíme na slevových portálech, takže sleduj www.facebook.com/bigsnowjam a můžeš být v pohodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat